Hybrid Ceramic Clay Kit

Ikke på lager

Varenummer : G200200

En glat overflade OG hybrid keramisk beskyttelse i én arbejdsgang?!
JA! Få en glat overflade, samtidigt med, at du beskytter din overflade, i kun ét trin!
Dette kit indeholder Ceramic Detailer, Clay Pad (lerpude) og mikrofiberklud. Dette produkt kan bruges på lygter og lak!


 


· Hybrid Ceramic detailer hjælper claypaden med at glide indover lakken for at fjerne indgroet snavs såsom tjære, flyverust og trafikfilm, samtidigt med, at den beskytter din bil.


· Flasken indeholder den nye teknologi, Sio2, som gør den ekstrem afvisende overfor skidt og møg, er beskyttende og dermed gør din bil nem at vedligeholde.


· Leverer forbedret "glathed", glans og ekstrem vandafvisende overflade.


· Specialiseret syntetisk lerpude fjerner effektivt skidt og snavs og gør lakken helt glat, UDEN at efterlade lakken ridset eller "tåget". 

Produktbeskrivelse

Dette kit giver evnen til at rense lakkens overflade for uønskede partikler, samtidigt med, at der efterlades en beskyttende og ekstremt vandafvisende overflade.

Den specialudviklede syntetiske claypad renser effektivt lakkens overflade for fastsiddende partikler og efterlader derved en glat og ren overflade; nemt, effektivt og sikkert i brug, selv på mørke overflader.

Den medfølgende Hybrid Ceramic Detailer fungerer som smøremiddel for leret og det er dette produkt, som efterlader en blank og vandafvisende SiO2-baseret beskyttelse.

I kittet medfølger Premium Supreme Shine Microfiber håndklæde inkluderet til forsigtigt at fjerne overskydende produkt fra detaileren.

Resultatet er lak, der er glat og skinnende, med utrolige vandperler!


 

 

 

Yderligere information
B2B_MEGUIARS_NYTNej