-

Meguiar's Ultimate Quik Detailer

Ikke på lager

Varenummer : G201024

Nu bedre end nogensinde før! Oplev en langt nemmere aftørring og et langt mere blankt resultat!
Mellem dine vaske vil Ultimate Quik Detailer sørge for, nemt og hurtigt, at løsne skidt, snavs og støv fra lakken, samtidigt med, at den forbedrer bilens voksbeskyttelse, øger glans og efterlader din bil med en hydrofobisk overflade!
Derudover vil du opleve en helt ny forstøver, der giver en perfekt, ensartet tåge af produkt.



  • Ny, forbedret udgave, med optimal beskyttelse af bilens lak

  • Ekstrem vandafvisende

  • Skånsom nok til brug på daglig basis

  • En ensartet tåge, der gør det nemmere at arbejde med produktet

Produktbeskrivelse

Ved brug af Meguiar’s Ultimate Quik Detailer gør du det langt nemmere for dig selv at vaske din bil. Med Quik Detaileren sørger du nemlig for at opretholde det famøse nyvaskede look imellem dine vaske!
Produktet går nemlig ind og løfter skidt, snavs og ætsende fugleklatter, som ødelægger bilens lak. Udover at være perfekt til vedligeholdelse, går Quik Detaileren samtidigt ind og booster bilens i forvejen påførte vokslag, glathed og efterlader altså også en hydrofobisk overflade – altså, en vandafvisende hinde, der sørger for, at vandet perler af din bil.
Efter vask er produktet også fantastisk til at fjerne vanddråber, øge glatheden og glansen. Produktet kan bruges på alle laktyper og plastbeklædninger, men anbefales ikke til glas.

 

Anvendelse

Vi vil til hver en tid anbefale, at du læser under FARE på produktet inden du påbegynder arbejdet.

  1. For bedste resultat anbefaler vi, at du påfører produktet på en kølig overflade.
  2. Spray på mindre sektioner ad gangen, og aftør med en kvalitets mikrofiberklud, eksempelvis Meguiar’s Supreme Shine Mikrofiberklude varenummer X2035
Yderligere information
B2B_MEGUIARS_NYTNej